Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma

 

Jag andas,

just det man anar

och vet du?

Jag tror på det.

Sen hör jag det,

det man inte hör.

Känner det,

det man kan känna då,

utan ord.

Men ingen vet väl egentligen,

på riktigt,

något om något

bakom?

 Viskningar i natten,

det nakna,

som regnet är.

Droppe efter droppe

faller de

ömma,

som bara kyssar kan vara.







Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-16 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
- Vackert.
2013-02-19

  Nils Teodor VIP
Härligt
2013-02-17

  Lars Hedlin
Så ömt och vackert..........
2013-02-17

    ej medlem längre
Varm och trygg..
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Vackert
2013-02-16

    ej medlem längre
Åh, så fint!
2013-02-16

    Ken Cassel
-:))

hihihi..
2013-02-16

    ej medlem längre
fint..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP