Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är tacksam för kommentarer


Jag orkar inte flyga

När alla andra har gått och lagt sig,
så står jag här i midnatts mörkret,
känner kylan jag andas ner i lungorna,
jag orkar inte flyga - flyga ifrån smärta,
som gör att jag tar kniven varje kväll,
jag är inte död - inte än i alla fall,
jag har något att kämpa imot,
jag har ett syfte med livet - att hitta det,
det är inte enkelt - det är inte enkel att var jag,
jag hittar på ett sätt att ljuga - ett sätt att leva,
det är inte enket att var jag.

 

Jag är inte tokig eller något sånt,
bara för att jag tar till kniven och lögnerna,
jag orkar inte flyga - ifrån all smärta,
jag är inte död - inte än i alla fall,
jag är bara en tjej med specilla behov,
som behöver uppmuntran och stöd,
alla har en dröm - det är inte enkelt,
att få allt som man vill,
men min dröm ska bli uppfylld - någon dag.

 

Röd, grön, gul, blå, lila,
en massa färger inom mig finns,
som letar efter det där speciella inom mig,
inom mig - finns bara ett stort hål med smärta,
som jag inte orkar flyga ifrån,
vill du hjälpa mig kämpa emot det?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-02-21 23:36



Bookmark and Share


  Manic_Gambler
den är bra, beskriver, hur man kämpar för att finna något att leva för. du har många som stöttar dig.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet