Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord ekar

i

och rymden är så vacker

och rymden är så vacker

 

 

sagor är

för andra

 

ord ekar

tomma

 

hör dem

hör dem

långt borta

 

önskar att det vore

önskar att det vore

 

ord ekar

i

och rymden är så vacker

och rymden är så vacker

 
 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-20 17:35



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Väldigt vackert och suggestivt och mystiskt! :)
2013-02-21

  Lars Hedlin
Vackert skladat om evigheter
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...säger vi vackra ord så ger ekot vackra ord tillbaka...
2013-02-20

    Birgersdotter VIP
Vackerteko
2013-02-20

    ej medlem längre
Vackert och spännande skriver du.
2013-02-20

    ej medlem längre
fina ekon..
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP