Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag vet.. den är lite skum ..men jag gillar att leka med ord..


Dag

Dag dag

det dagas

de dagar där drömmar dör

dör då dagen dagas

då dagen drar

drar dit

drar dit

du drar

dit där du drömmer

där det dunkla dör

där där där dagen dagas

den dagen drömmer du

drömmar

dag dag

det dagas

den dag 

då du drömmer 

då du dör 

du dröm

där där

där du

där du

du 

du dagdrömmer




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-21 21:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa tänk det finns en dag för allt. Så är det!
2013-02-22

  Lars Hedlin
Nu är idag dagen är Nu...;) kram
2013-02-22

  ~UrTjur~
"där där där dagen dagas" - snyggt :)


2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP