Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är jag

jag?

jag är

jag

jag vill inte vara

jag just idag

just idag vill jag vara

ett annat jag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-20 17:54



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Så är det ibland :) Snyggt sammanvävt!
2013-02-21

  Lars Hedlin
Valet att välja ett annat ego...
2013-02-21

  Federico Romano
Ego Sum..
2013-02-20

    Birgersdotter VIP
En jobbig dag? Igenkännandefaktor
2013-02-20

    ej medlem längre
ett andra jag!
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP