Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår?

Jag vill byta

ibland

för jag orkar inte

andas

det känns för jobbigt

för tungt

att göra det

ibland

ja, jag vill byta

ibland

förstår du?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-20 18:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ja men visst förstår jag....kanske går det inte att byta? Kanske går det att reparera??? Jag vet inte.
2013-02-21

  Lars Hedlin
JA känner igen den känslan vännen kram
2013-02-21

  Primulan
Ja, vem förstår inte?
Så känner nog alla lite då och då, mer eller mindre.
Du beskrev de kort och bra. Fint!
2013-02-20

    ej medlem längre
Jag förstår...känner igen. Fint skrivet.
2013-02-20

    Birgersdotter VIP
ja förstår känslan kram
2013-02-20

    ej medlem längre
Man behöver ta en paus ibland...
2013-02-20

    ej medlem längre
ibland vill man...
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP