Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådär?

Kan du höra mig sjunga?

Kan du det?

Det kan jag,

inombords.

För min röst har tystnat

utanför

av alla kalla 

ord.

Kan du höra mig sjunga så?

Inuti,

du vet

you and me

Fast ändå djupt

ja, sådär vackert

som då när jag var fri

sådär som änglar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-21 18:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs .....Tack för en mycket bra dikt!
2013-02-22

    ej medlem längre
Alldeles alldeles ljuvligt i sitt vemod.
2013-02-21

    Birgersdotter VIP
Sorgsetvackert
2013-02-21

    ej medlem längre
Sorgset sjunger din röst.
2013-02-21

    Ken Cassel
Du sjunger så vackert så, Nina :)

Kramar..
2013-02-21

    ej medlem längre
berör..
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP