Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet tankar vid fika bordet bara..om man nu skall tänka igenom sitt liv.. och jämföra lite..


Godheten är starkare i tanken än sorgen

Skönheten..

 

som genomsyrat

livet man levt

överträffar

det sorgliga

 

man överlevt..

 

~~~~~

 

Glädjen..

 

att känna

livet man levt

som sin närmsta vän

överträffar nog

all smärta

då man ligger

och inväntar sin

 

Lieman..




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-22 18:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt vännen. Men så skall det också till en hel del sorg för att inse värdet av livets goda. Ibland känns det som att ödet är en klok gammal gumma eller gubbe som flinar tandlöst åt människans hopplösa försök att regera och regissera livet.
2013-07-20

  aol
hätr känner man glädjestrålen som borrar sej genom allvaret,
2013-04-15

  Havsbris
ingen lieman inte

idag ska hurras och skålas

hurra hurra hurra :P <3

pöss på nosen och ha en skön födelsdag

skål <3
2013-03-28

  Suzy med punkterna
Mm du klär tankarna i ord som flyter fint trots allvaret
2013-03-23

    ej medlem längre
Tänkvärt...
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP