Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig?

Ljuvlig

ljuvlig är tonen i din röst

en känsla jag får i mitt bröst

toner av smek längtan och lust

utanför blåser vindar av mörker och höst

men jag hör den och du är nära

jag minns en sommar vi var så kära

jag älskade för mycket

du älskade mer

och det är väl det jag ser

nu när jag möter din blick

minns den sommar då allt sa klick

du var min kärlek het passion

nu finns bara mörker kallt utan pardon

i mitt fönster när rullgardinen faller ner

och vår kärlek den finns ej mer?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-22 21:49



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Denna skrift ger sådan klarhet och får mig att syna tillbaka på underbara tider!
2013-02-25

  Angel of love
Stark, sorglig ..
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP