Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas sång

Jag hör dig viska i mitt öra,

orden jag vill höra. 

Din mun formar orden vackra nu.

Känner du?

Det du sa.

Mjuka ord som fuktar mina ögon, våta av lycka.

 

 

Jag hör, det man känner,

i ett hjärta som bränner,

Det man känner,

när ett hjärta bränner.

Kan du höra varje andetag?

Mitt hjärtas slag,

själarnas sång.

 

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-23 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt fin.......
2013-02-24

    ej medlem längre
Ja själarnas sång..här ...är mycket fin
2013-02-24

    ej medlem längre
Vackert.
2013-02-23

    ej medlem längre
Den sången är underbar...
2013-02-23

    ej medlem längre
fin..*
2013-02-23

  Michaela Dutius
Härlig...mjuk och smekanden- just som kärleken är
2013-02-23

  Anya VIP
Vilken fin sång... blir varm av att läsa texten.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP