Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Jag speglar mig 

i dina vackra ord.

Tänk att ord kan vara så

ljuvliga.

Jag speglar mig i dem

och det känns,

som om jag är du,

när jag läser dem

dina ord.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-23 20:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text.......
2013-02-24

    Max Poisé
Riktiga ord delas med en hel värld!
2013-02-23

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2013-02-23

    ej medlem längre
underbara ord!
2013-02-23

  Primulan
Sååååå himla bra! Kändes som jag fick spegla mig i dina ord nu. Fast vem kände inte när man läste detta fina verk :)
2013-02-23

    ej medlem längre
Ljuvligt!
2013-02-23

    AA VIP
Vackert skaldat..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP