Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt

Fall?

Jag faller,

faller som du

faller.

För vet du

faller du, så faller jag.

Vi faller tillsammans, 

du och jag,

framför horisonten,

förevigade i ett ögonblick.

För när änglar faller för varandra,

faller de så där vackert förevigt.

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-24 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart !!!
2013-02-25

  Lars Hedlin
Verkligen fint
2013-02-25

    Max Poisé
Snyggt!
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Fallera-falleralla....Änglafall
2013-02-24

    ej medlem längre
änglafall..!
2013-02-24

    ej medlem längre
Vackert faller dina ord.
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP