Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer?

Han berör henne

mer än hon vill

 

hans ord är tunga svarta

så svåra att bära

 

och det tynger hennes hjärta

var dag

 

var det allt? 

allt livet gav?

 

kanske är det

så det ska vara

 

men hon vill det inte

egentligen

 

egentligen vill hon bara

vara i kärlek

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-25 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt skaldat!
2013-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mer bör hon få:)
2013-02-26

    Ken Cassel
Fint Nina (:
2013-02-26

  Elias N. Lockne
Dina ord faller likt ett sorgset täcke över mina axlar. Underbart skrivet!
2013-02-25

    ej medlem längre
Underbart faller dina ord.
2013-02-25

    ej medlem längre
berörande..
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Skippa energitjuvar
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP