Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en .

 

Jag känner en himmel

av stjärnor.

Där  vill jag vara.

Där vill jag känna,

kärlek.

Jag känner en himmel

bakom mörkret.

Jag  känner mörkret

bakom stjärnorna.

Jag känner en himmel

av änglar.

Ser du hur vi dansar?

Mjuka ömma vingslag,

svävar så lätt över himlavalvet.

Där i februaris kalla vinternatt.

Jag känner en himmel,

där strax under stjärnorna.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-25 20:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fin! ;)
2013-02-26

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina! -.¤

Tycker om..
2013-02-26

    razbliuto
Underbart vackert.
2013-02-25

    ej medlem längre
Vackert
2013-02-25

    ej medlem längre
Jag känner att detta är vackra ord.
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt fin
2013-02-25

    ej medlem längre
Utan komma-tecken är du välkommen.

Annars: försvinn.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP