Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Änglar,

de tål så mycket,

och de går sönder ibland,

i hjärtat,

om du förstår vad jag menar?

Änglar,

de tål så mycket

smärta, hat

men de slutar aldrig att älska.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-25 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert skaldat!
2013-02-26

    Ken Cassel
Om de slutar att älska, så är de ju inte längre några änglar

hihihi.

Kramar!!!
2013-02-26

    ej medlem längre
Vackert !!!
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Åh vad jag mår bra av dina underbara svävande ängladikter och allt annat vackert som du skapar
2013-02-25

  Primulan
Ja vet exakt vad du menar. Ens inre änglar är så otroligt tåliga att man nästan kan känna sorg för dem. Vilken bra text du har skrivit !:)
2013-02-25

    ej medlem längre
Vackra är dina änglatankar...
2013-02-25

  Änglaögon
Den vetskapen skapar trygghet...
2013-02-25

    ej medlem längre
Dina fina ord känns trygga.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP