Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningskärlek

 

Jag hör det man hör

när någon talar sådär som du gör utan ord

och jag ser inom allt du gör

som stjärnljus på min himmel ovan jord

 

när dag och natt är du

och dagen känns så liten och skör

och allt jag känner är du här och nu

och allt som är av smärta dör

 

mina vingar flyger  högre då

som dina vita mjuka fina

mina tankar formas av dina djupt blå

dina varma varma fina 

 

en längtan vaknar i mitt hjärta

av ord utan ord du viskar kärlek

till mitt hjärta som var fyllt av smärta

och jag kallar det sanningskärlek

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-26 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt vackert..
är dina ord..
2013-02-26

    Birgersdotter VIP
Som alltid...vackert
2013-02-26

    ej medlem längre
Dina ord berör hjärtat.
2013-02-26

  Lars Hedlin
VAckert skrivet..gillas mycket!
2013-02-26

    Ken Cassel
(: hihi..
2013-02-26

    ej medlem längre
Låter helt jäkla härligt !!!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP