Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Till minne av sussa

När jag tänker på dig så minns jag ditt skratt och din glädje du spred.

Din varma omtanke om dina vänner.

Du brydde dig om dina vänner väldigt mycket.

Man fick alltid en varm kram och det var lätt att prata med dig om allt.

Jag kommer alltid att minnas dig.

Jag hoppas du har det bra och du vakar över oss.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 17:06



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra anorlunda..
2013-02-26

  Lars Hedlin
VAckert skrivet!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP