Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

 

Hon talar de vises språk

i händer

hon talar en känsla 

med ord

liljevackra skönhet 

gulddroppar

droppar stilla

som tårar

ned

hon talar ur hjärterot

viskar i drömland

hon älskar

allt mer

mer och mer

se

ju mer hon älskar

ju mer hon ser

in

i hjärta av guld i

 

i landet bortom

klingar klangsång

viskar vätt

ja hon är den vise

den visaste 

i kärlek

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-27 10:09



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En dikt som utstrålar kärlek, ömhet och en vacker melodi.
2013-02-28

  Anna*
Vackert! <3
2013-02-27

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2013-02-27

  Lars Hedlin
Så fint och med kärlek.......
2013-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Man blir lite nyfiken på henne...:-))
2013-02-27

    ej medlem längre
fin, som en sjöjungfru
2013-02-27

  bittemi VIP
vacker!
2013-02-27

    ej medlem längre
vacker text...gillas!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP