Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

 

Frusna ord darrar

leker kurragömma

ord är ord

men inte bara

ord leker kurragömma

ibland

man tror att man vet

men man vet inte egentligen

det finns något bakom varje ord

det finns en känsla

man inte alltid ser eller hör

men man kan känna den

om man bara lyssnar?

om man bara känner in?

Frusna ord

i tid och otid?

Frusna ord darrar

leker kurragömma

ord är ord

men inte bara

ord leker kurragömma?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-27 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
.. ja du har så rätt.. bra skriftat..
2013-02-28

    ej medlem längre
lekfullt fint..
2013-02-28

    ej medlem längre
Dina ord leker fram sköna känslor.
2013-02-27

  Lars Hedlin
Härligt skaldat!
2013-02-27

  Rise Little One
Finurliga tankar ;)
2013-02-27

  Serk
Som ett barn så måste man uppskatta kurragömma för att finna var de gömmer sig.

2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP