Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Nära

hur nära droppar faller

dripp dropp

nära i tankar

jag tillhör 

och vit snö ska dö

bli något annat som jag

jag ?

solen värmer min hud

blundar njuter

blommor ska blomma

gräset ska gro

vindar skall värma

beröra

tankar vaknar om våren 

en varm känsla i mitt bröst

tid att förnya

att drömma

att skapa ett liv 

av drömmar

våren är

nära

nära drömmarna

tid att älska åter

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-27 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt fint..målar du upp
vackra bilder med dina ord...
2013-02-28

    AA VIP
Vackra bilder du målar upp.
2013-02-27

    ej medlem längre
Drömmer mig bort med dina ord....så fint.
2013-02-27

    ej medlem längre
En underbar dikt.
2013-02-27

    Birgersdotter VIP
Som en vacker vårvisa är dina ord
2013-02-27

  Lars Hedlin
Så härligt att höra vårens sång till slut....
2013-02-27

  Palett
Fina rader om när våren väcker känslor !
2013-02-27

  Anya VIP
Vårsköna ord. Fin bild du har uppbringat förresten.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP