Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära?

Jag anar det

det känns i luften

den darrar

och natten är så vacker

i stjärnljus

 

jag känner 

dina läppars beröring 

på min axel

 

du vilar där

nära

omfamnar så mjukt

som om du vill beskydda mig

med kärlek

 

jag känner

mitt inre i uppror

men ändå fullkomligt lugn

lycka

kan inte förklara med ord

 

man måste känna

för att förstå

du

du vet hur jag känner

utan att fråga

 

mina ögon talar

de viskar till dig

jag älskar som du

 

att få vila i din famn

känns alldeles alldeles

underbart

 

ja livet är underbart

när du

 

när du är så där nära

då är livet

 fullbordat

 

stjärnor blinkar vackert

änglar ler

dansar över himlavalvet

de vet

vi älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-28 17:02



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Du målar en fjäril som sedan flyger ut ur tavlan! Otroligt fin fångst av den dära kära känslan!
2013-03-01

    ej medlem längre
Du skriver varmt berörande.
2013-02-28

    ej medlem längre
Mjukt och milt sensuellt..vackert !!!
2013-02-28

  bittemi VIP
Mjukt och vackert!
2013-02-28

    ej medlem längre
Blir varm i hjärtat av att läsa dina underbara ord.
2013-02-28

    ej medlem längre
Mjukt som en sommarvind.
2013-02-28

    ej medlem längre
så fin så...
2013-02-28

  Lars Hedlin
Underbart skaldat som bara du kan GILLAS MYCKET!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP