Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcker?

Jag älskar dig

som sången i mitt hjärta

du spelar mig

 

Jag älskar dig

hur du spelar mig

den vackraste sången

du väcker mig

till liv igen

 

Jag älskar

hur jag är

ditt instrument

så spela till mig

de vackraste toner

av lycka

av kärlek du känner

är toner jag hör

 

Jag älskar

hur du älskar

mitt instrument 

du väcker mig till liv igen 

dina toner darrar

pirrar inuti mig

 

Jag älskar

hur mitt hjärta känner

den djupaste lyckan

kärleken till dig

 

Jag älskar dig

som sången i mitt hjärta

du spelar mig

 

Jag älskar dig

du spelar mig

den vackraste sången

du väcker mig

till liv igen

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-28 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara ord som ger värma!
2013-03-01

    Birgersdotter VIP
Du skriver mina ord-att hitta kärleken igen-väckas till liv
2013-02-28

    ej medlem längre
Ord som sjunger rätt in i hjärtat.
2013-02-28

  Angel of love
Underbart vacker!
2013-02-28

    ej medlem längre
så vacker!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP