Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten?

Skönheten sitter inte på ytan

skönheten är det som man ser

och känner djupt inuti

och det jag ser i dig

är så vackert

ditt hjärta

hur du är mot mig och andra

hur du älskar

hur du visar kärlek

vänskap 

det är kärlek för mig

det finns ingen vackrare än du

och du

jag pratar inte om din yta

jag pratar om dig

Skönheten sitter inte på ytan

skönheten är det som man ser

och känner djupt inuti

och det jag ser i dig

är så vackert

ditt hjärta

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-02-28 21:14



Bookmark and Share


  M:tin
Den här är bara så vacker!!!!!!
2016-05-11

    ej medlem längre
En hymn för människan
stor!
2013-03-03

  Lars Hedlin
Den vackraste av kärleken är den inom själens djup..bra ;)
2013-03-01

    ej medlem längre
mycket vackert och innerligt ...
2013-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
det finaste
allt annat är sannerligen oviktigt
2013-02-28

    ej medlem längre
Fin hyllning till någon fin själ !!!
2013-02-28

    Birgersdotter VIP
Hjärteklokt
2013-02-28

    ej medlem längre
så klok.. och vackert formulerad text..
2013-02-28

    ej medlem längre
Underbar text, bra skrivit. :)
2013-02-28

  Rise Little One
Precis det jag tänker på just för stunden ...
2013-02-28

    ej medlem längre
Kloka ord.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP