Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett tecken... (..grav******test.. =)


ett plus i blått



ett plus i blått

vänder Världen åter

mot ljus

efter år av mörker



två korsade linjer i magenta

visar riktning mot hopp och mening



ett kryss i babyblå

får demonen att skamset lämna åter

hjärtat han klöst ur min kropp

tror fan att han gråter



ett plus för ljus

tvenne linjer av mening

ett kryss som förlåter



tecknet för liv





du är såå välkommen




Fri vers av Ord
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-02-22 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ÅÅ vad gullig!!! Crister hela du är så poesi :)))
2006-04-03

  Cris
Kan bara hålla med ...såå himla fint och demonen kan dra dit....p
2006-02-27

    n.
fyfan vad vackert!!
stiligt gjort!!
2006-02-27

  rebecca d
o, va kul...synd jag läst först idag....:)) fin dikt...hoppet självt. förkroppsligat kärlek...synligt i fröet....som förhoppningsvis blir frukt....
2006-02-26

    Cherox
Igenkännande rader, fastnade dock mer för din egen kommentar:
"Ännu så länge blott ett löfte från en sticka i plast..."

Visst är det så det känns, den där förbannade stickan, hur kan den lova något så stort som den inte till 100% kan hålla?

Lycka till och ett STORT grattis!
2006-02-23

    Helena Holmström
Vackert uttryckt! Grattis!Kram Helena
2006-02-23

  kärleksbarn
vad spännande!
blir det en pojke ska han heta malin...:P
2006-02-23

  Ord
Tack ni !!!! *kraam*

Ännu så länge blott ett löfte från en sticka i plast...
Men jag väljer att tro å längta livet så som det må komma..

Kramar

/ Crister
2006-02-23

  Propella
Ja himmel vad härligt! Jag som inte ens vill ha barn känner ett litet ryck i äggstocken.
2006-02-23

  sol
men är de sant??
grattis.....

oj, så stort..
2006-02-23

  prinscess VIP
jättefin text
ser längtan efter ett nytt litet liv(min tolkning)
tack för att du delar med dig
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord