Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpoesi

 

Morgon?

Din morgon.

är inte min.

min morgon.

är bara min.

det dagar.

jag får vakna.

i gryningsljus.

ensam.

innan någon vaknar.

allt är så vackert stilla.

de dagar.

när alla sover sött.

då är det min morgon.

min morgon.

min morgon är kaffe och poesi.

en smörgås.

tankar som flimrar förbi.

doften musiken poesin och jag.

när jag skriver.

är jag en annan. 

en annan än jag .

men ändå är jag

ännu mera jag.

den jag verkligen är.

men som jag glömmer ibland.

när jag inte är.

jag tänker.

vi är så mycket mer än vi tror.

jag är så lycklig den morgonen.

när jag bara får vara.

 sen stannar tankarna.

i leendet.

i njutningen.

en mun kaffe.

och lite poesi.

jag tänker.

livet börjar nu.

här och nu.

jag och du.

poesi.

poesi i mina tankar.

morgonpoesi.

det är livet.

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-03 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott beskrivet
och
känns igen
morgonkaffet
inte minst
2013-03-17

    ej medlem längre
Ja, känner igen det där, fint skrivet om känslan och stunden
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint om förhållandet till poesin...en skön morgondikt...
2013-03-03

  Änglaögon
Fin poesi.
2013-03-03

    ej medlem längre
Underbar är din morgonpoesi.
2013-03-03

  bittemi VIP
Så fint skrivet. En skön, livsbejakande känsla ger dina ord
2013-03-03

    Birgersdotter VIP
Njutbar
2013-03-03

  Anya VIP
Men så fin....texten lyser!
2013-03-03

  Rise Little One
ja, poesi och oss, två men känns som ett ...
2013-03-03

    ej medlem längre
mycket stilla..och vacker text!
2013-03-03

    ADI Nehlin
Skönt med egentid...fint skaldat
2013-03-03

  Lars Hedlin
Underbara morgon i stillhet innan dagen vaknar..kram
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP