Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Hav

hon säger

jag haver dig här

här 

havsjungfrupärlor glimma i

 havets mörker där

havspärlor

hittas i djupet

hav

hav inom mig

hör nu i en snäcka 

hör viskningarna 

hur de hörs

hav

havets vågor

havet brusar slår

hur du vet

hur havet låter 

hur vackert mot en strand

hav den stranden är du

hav den stranden är jag

hur älskad?

högt älskad

hör du

hur jag

 

hur jag viskar till havet

hur älskad du är

hav




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-06 17:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
havet
ett ställe
där många av oss
finner ro
frid
harmoni

2013-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...havet är älskat av så många...
2013-03-06

    ej medlem längre
Härlig är din dikt om hav..
då jag älskar havet..stranden..
..vågorna..bruset..smaken
av salt..och vyn..
2013-03-06

  Maj-Lis VIP
Härligt att läsa
2013-03-06

    ej medlem längre
Fantastiska känslor föds med dina ord.
2013-03-06

  Anya VIP
Vilket underbart vågspelande av vattnetskrafter. fint!
2013-03-06

    ej medlem längre
underbara hav..bra..
2013-03-06

  Lars Hedlin
Underbart att läsa blir glad när man känner din inlevelse ;) kram
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP