Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Linjer?

 

Jag ser linjerna.

jag ser var de börjar.

jag ser var de slutar.

men det vore skoj om linjerna

hamnade lite bakom.

där man inte ser vad som ska hända.

som en överraskning ungefär.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-16 21:10



Bookmark and Share


  Primulan
Ja, ibland vill man se ngt nytt faktiskt!
Jättebra liknelse över hur det kan kännas. :)
2013-03-17

    ej medlem längre
Härligt komisk
varm!
2013-03-17

  Lars Hedlin
Så att man bara förnimmer lite innan...bra starkt...gillas;)
2013-03-17

    Ken Cassel
Tycker inte om överraskningar, Nina :))

Kramar..
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Kul med överraskningar...
2013-03-16

  ULJO
Underbara tankar
2013-03-16

    ej medlem längre
...jag gillar din reflektion..
ja det är det som bryter...
som tillför något.. mycket
bra skriftat...
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP