Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en låt. Av alla blev det "Now We Are Free" från Gladiator. I texten finns en rytm från mitten av låten. © Erik Brickman 2013


Aldrig igen

 

 

Här kommer den

våren

brunstfrustande blomster

vällustskrien i färgerna

och jag saknar dig 



Aldrig någonsin igen ska vi

 

aldrig någonsin igen ska vi

 

aldrig någonsin igen ska vi

 

aldrig någonsin igen ska vi

 

aldrig någonsin igen ska vi



aldrig någonsin igen ska vi

 

aldrig någonsin igen ska vi



aldrig någonsin igen ska vi

 

 

Här kryper allt närmare

i mig

i grosprängkraft

ur långa sömnen

och jag saknar dig.




Fri vers av Arowana
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 16:30



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Inte speciellt konstruktiv kritik men jag vill ändå säga ; åååh.... Denna fick till stånd ett bultande hjärta i mig... Jag som älskar våren...jag som vältrar mig i ord som " aldrig någonsin". Härlig text.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana