Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska som en ängel


Känner

Jag känner så mycket

jag känner så

jag känner

 

som då

 

 

 

det jag kände då

det jag kände

 

 

 

det känner jag nu

känner jag nu

jag nu

 

nu

 

du

 

jag känner det nu

precis som då

som då

 

 

det är aldrig över för mig

aldrig

 

jag kommer alltid älska dig

jag kommer alltid älska dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-22 18:04



Bookmark and Share


  aol
så fint ja känslan är alltid sann,
2013-04-03

  Lars Hedlin
Bra att känna ;)
2013-03-23

    ej medlem längre
fin!
2013-03-22

  Rise Little One
Så enkelt men ändå komplicerat..
2013-03-22

    Ken Cassel
(:-
2013-03-22

    ej medlem längre
Djup och berörande..kärlek !
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP