Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Solen

Jag älskar solen

jag          älskar        den

hur      den     ger    mig    ljus

hur         den     ger     mig    kärlek

jag       känner    dess      kärlek

som     strålar   på   min  hud

hur det känns i hjärtat

inuti underbart

inuti mig

min sol

jag

ä

l

s

k

a

r

dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-23 10:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga varma sol ;)
2013-03-24

    ej medlem längre
Din sol värmer mig.
2013-03-23

    ADI Nehlin
..och nu kommer den :-) fin
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP