Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska och änglar hör


Be

Varje dag

är en ny dag

 

att be om det

 

man önskar sig djupt

i tankarna mjukt

 

av änglar av ljus

hör vingars sus

 

varje dag

är en ny dag

 

att be om det

 

det du önskar dig mest

då blir livet en fest




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-23 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA fortsätt att be om det fina....
2013-03-24

  Bibbi VIP
Exakt. Så är det.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP