Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskdagsmorgon



Var är du?
Vi lade dig ju här!

Kom, Petrus!
Graven är tom!

Kan jag väl aldrig tro!
gapade Petrus

och sprang efter kvinnorna




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 586 gånger
Publicerad 2013-03-27 17:49



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
underbar med din sköna humor!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP