Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten ( Haiku)

Drömmar bland stjärnor,

stilla vaknar i natten.

Kärlek är skatten.

 

Drömmar i stjärnland,

mjuka finaste skatten.

Älskad i natten.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-29 21:28



Bookmark and Share


  Georg Möller
Snyggt vävt! ;-)
2013-03-31

    ej medlem längre
Drömlikt mäktig atmosfär!
2013-03-30

  Lars Hedlin
Vackra fina värmandee ord ;)
2013-03-30

    ej medlem längre
Du fångar allting så magiskt, med en knutpunkt i hjärtat- så det känns inte svävande flummigt alls. Tycker om hur du skriver!
2013-03-30

    ej medlem längre
Njutbara är dina fina ord.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP