Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar ( Haiku)

Vårmorgon kvittrar, 

mysig som en en hackspett  är,

solvarma morgon.

 

Skatan trippar fram,

hoppar så glad bland träden.

Våren är här nu.

 

Vårmorgon lyser, 

underbar är vår morgon,

solvarma morgon.

 



Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-31 09:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glädje i massor......
2013-03-31

  poetryGirl
solvarma morgon...Fint!
2013-03-31

  Rise Little One
Man blir glad, och extra glad pga denna fina texten.
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP