Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Mjuka ord vandrar in

in i mig

som du min finaste sol

 

som du när du vaknar

som du och dina

som du

 

mjuka ord vandrar in

och du väcker mig

och du väcker det som sovit

 

väcker min kärlek till liv

allt jag älskar 

mm det är vår.

 

Mjuka ord vandrar in

in i mig

som du min finaste sol

 

som du när du vaknar

som du och dina

som du

 

underbara vår

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-31 11:08



Bookmark and Share


  ULJO
Mjuk och vacker text om kärlekn till livet
2013-03-31

    ej medlem längre
Mjuka underbara ord.
2013-03-31

  Lars Hedlin
Värmen i dig strålar fint ;)
2013-03-31

    Ken Cassel
(:-
2013-03-31

    ej medlem längre
Godhetens gudinna... Är nog du
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP