Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska


Hon sa

Jag mötte en ängel

en ängel i natten

hon viskade hon sa

 

hon sa

att hon sitter där

och väntar på dig

 

hon sa

att mörkret är ljus

att natten kommer

 

hon sa

att hon sitter där i fönstret

att hon väntar på dig

 

hon sa

att natten 

med alla stjärnor är ljus

 

hon sa

att du kommer i natten

när stjärnor kommer

 

hon sa 

att mörkret är ljus

när natten kommer

 

hon sa

att ljus är kärlek

när natten kommer

 

Jag mötte en ängel

en ängel i natten

hon viskade hon sa

 

hon sa

att du är ljus 

att ljus är kärlek  i natten 

 
 
 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-02 11:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärlek gör under
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...kärlek gör så att natten blir ljus...vackert...
2013-04-02

    ej medlem längre
så fint!!
2013-04-02

    Max Poisé
Vackert!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP