Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Jag ser henne

en ängel bland molntussar

 

jag ser henne nu

bakom molnen

 

hon lyser stark

hon värmer min kind

 

hon är så vacker

hon är vår sol

 

för våren är här

äntligen här

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-02 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser dina vackra ord och bli varm.
2013-04-02

    Ken Cassel
Ja, det är den verkligen ((::))
2013-04-02

    ej medlem längre
Underbara ord!
2013-04-02

    Birgersdotter VIP
Vackerord
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och sköna ord...jag myser...
2013-04-02

    ADI Nehlin
visst är det ljuvligt..fint skaldat
2013-04-02

  Lars Hedlin
Härliga fina vår;)
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP