Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet ( Haiku)

Gå ut i skogen

Välj ut ett gammalt fint träd.

Trädet är din vän.

 

Krama detta träd.

Känn hur det värmer din själ,

hur det helar dig.

 

Ligg under ditt träd.

Känn trädkronan, rötterna,

känn ljus och kärlek.

 

Prata med ditt träd.

Viska det din hemlighet.

Lyssna på dess svar.

 

Viska till ditt träd,

be det att ta all din sorg

och ge dig kärlek.

 

Känn ditt fina träd.

Ditt träd orkar bära allt,

bära all din sorg. 

 

Trädet viskar nu,

allt som sker, sker av kärlek

allt är av kärlek.

 

Ditt träd säger nu,

allt är viljan om kärlek,

att känna kärlek. 

 

Ditt träd värmer dig.

Ger dig kärlek och värme.

Du är glad igen.

 

Ditt träd gör dig lugn.

Du känner dig så varm nu,

för du är kärlek.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-02 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Gå ut i skogen
Välj ut ett gammalt fint träd.
Trädet är din vän."
Stort!
2013-04-03

  Lars Hedlin
Mycket vacker
2013-04-03

  Tarantaran
Vackra indian- dikter..
eller en stor klok
indianträd- dikt..
2013-04-02

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt-ger mig kraft
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP