Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU SENRYO KÄRLEKEN

D

u

 

ä

r

 

k

ä

r

l

e

k

e

n.

 

 

D

u

 

s

o

m

 

 

b

ä

r

 

 

d

e

n

 

i

 

d

i

t

t

 

h

j

ä

r

t

a.

 

 

D

u

 

s

o

m

 

k

ä

n

n

e

r

 

d

e

n.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-02 22:58



Bookmark and Share


    Ken Cassel
hihi..
2013-04-03

  Rise Little One
Kärleken från olika synvinklar :-P
2013-04-03

  Lars Hedlin
Kärleken är det som är...bra mycket bra ;)
2013-04-03

    Birgersdotter VIP
Fin
2013-04-03

  Federico Romano
Annorlunda för mig..
Bra tycker jag..
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP