Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade II

Älskade

Du sökte.

Du fann.

Nu är du där.

Där du känner mig.

Du känner mitt tempel.

Jag vet, det är där du vill vara.

Du går nu i mitt tempel, med mjuka steg.

Du betraktar det ömt, inifrån.

Guld glimmar i tystnad.

Silver talar i djup kärlek.

Änglar svävar så ömsint tillsammas.

Dansar så i kärlek.

Läppar kysser.

Händer berör.

Jag är ditt tempel.

Universum är jag.

Jag är du.

När vi älskar.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-03 11:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert
2013-04-04

    ej medlem längre
Underbar poesi.
2013-04-03

    Birgersdotter VIP
Varm- fylld av lycka och kärlek
2013-04-03

  Angel of love
Varm kärleksfullt !
2013-04-03

  Flicis VIP
En text som man verkligen kan tolka, på olika sätt.
2013-04-03

  SatansSon VIP
jesus talade om sig själv sin kropp som tempel han med. cdet skulle han bygga upp på tre dar.
2013-04-03

    ej medlem längre
ljuvligt vacker ..
2013-04-03

    ej medlem längre
Fin och vilken grafik
2013-04-03

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP