Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

 

Fantasi

fantasi fantasi

du är min fantasi

fantasin skapar 

fantastiska

finurliga

former

av 

ord

fantasi




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-03 19:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Skoj skrivet..
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP