Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig fina Poetvän Själsöga


Själsöga

Hon talar de vises språk

i purpurlila

i turkosgrönt

i guld 

i silver

 

hon talar till hjärtan

som jag

 

hon är mina vingar

helande

i en vinglös värld

 

hon är vackrare 

än alla diamanter i världen

 

sådan är hennes själ

obruten

hel

 

hon ser det andra inte ser

ditt hjärta som slår

mitt hjärta som slår

 

de finns de

som är

som hon

visare

 

djupvackra själar

de finns på riktigt

nära 

där man minst anar dem

 

klockor klingar vackert

där prismor

mjukar upp världen

med sina färger

 

stillar världen utanför

 

hon har ett öga 

som ingen annan

hon har den vackraste av själar

 

hon kallar sig

Själsöga




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-04-04 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina sanna ord.
2013-04-05

  Filippa Jacobsson
Alldeles alldeles underbar!
2013-04-04

    Birgersdotter VIP
Så vacker underbar hyllning till en strålande poet
2013-04-04

    ej medlem längre
fint!
2013-04-04

  Tarantaran
Så vackert och sant
om Själsöga..hon är
en djupvacker själ..!
2013-04-04

  Lars Hedlin
Mycket mycklet fint
2013-04-04

  Angel of love
Jätte vacker!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP