Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska... Innan du börjar läsa... Ta tre djupa andetag och blunda..Känn ljuset ..... Lyssna på musiken...


Änglar av ljus

Änglar av ljus

jag ber er

kom

öppna min dörr

till himmelen

hela mitt hjärta

berör det med ljus

med varm kärlek

som värmer

som fyller min kropp

med ljus 

med kärlek

hela mitt hus

ta bort allt negativt

fyll det med positiv energi

med ljus med kärlek

 

Änglar av ljus

jag ber er

kom

 fyll mitt liv 

med kärlek

ärkeänglar av ljus

beskydda mig och alla jag känner

fyll mitt liv med kärlek

vänskap lycka harmoni

 

Ärkeänglar av ljus

av kärlek kom

fyll mitt liv med mening

ge mig ekonomisk trygghet

kärlek i överflöd

fyll mitt liv

med kärleksfulla band

låt mig se de som älskar

låt mig få känna

lär mig

att känna

de som är goda

de som är bra för mig

de som helar mitt hjärta

Ärkeänglar 

kom

kom fyll mig

med villkorlslös kärlek

förvandla mitt liv

till kärlek

kom

få mig att se

inse

att universum

är kärlek

att kärlek

är det jag är

jag ber er

kom

öppna min dörr

till himmelen

hela mitt hjärta

berör det med ljus

med varm kärlek

som värmer

som fyller min kropp med ljus 

kärlek

Änglar av ljus

jag ber er

kom

öppna min dörr

till himmelen

hela mitt hjärta

berör det med ljus

med varm kärlek

som värmer

som fyller min kropp

med ljus 

med kärlek

för evigt

Jag tackar er nu

och ber er att beskydda min kropp

med ljus med kärlek

förevigt

Jag älskar er

Jag älskar er

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/ecvwbu6E61Q 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-04 21:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
möter denna dags solvindar
sköljanderörelse

möter dina ord
flödande ljus

sköljanderörelse

tack
2013-04-05

    ej medlem längre
Du får ljuset att bli ljusare!
2013-04-05

    ej medlem längre

Mycket mycket vacker ...
2013-04-05

  Lars Hedlin
VAcker värme sprids inom...Kram
2013-04-05

  BillyTheKid
Väldigt vackert...
2013-04-05

  aol
en resa med den sanna rena själen som bara består av ett gudomligt ljus,
2013-04-05

    ej medlem längre
Som en resa inåt mig själv blev dina ord och musiken. Tack.
2013-04-04

    ej medlem längre
Tack vännen...för att du tog mig till en annan plats en annan tid.
2013-04-04

  Filippa Jacobsson
Så vacker och fin....blev alldeles varm inombords!
2013-04-04

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt fin
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP