Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken ( Haiku)

Blå himmel visar,

vårtecken i högan sky.

Där dansar tranor.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-05 14:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...nu letar man vårtecken överallt...
2013-04-05

    ej medlem längre
vilket vårtecken..fint
2013-04-05

  Lena Själsöga Keijser
så vackra är
tranor
2013-04-05

  Federico Romano
Som guide fick jag se dom dansa några gånger & dårarna som låg stilla i 24 timmar i kylan med kikare men för några timmar var det vakert at se..
2013-04-05

  Lars Hedlin
:) Vackert de viskar om vår vår vår ;)
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP