Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinge

 

 

Jag vet han är din vinge

han som ser

som ger

dig liv

han

som bär

dig upp

när smärtan är som störst

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 15:22



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleksfullt och vackert
2013-04-08

  Lars Hedlin
Vackra ord
2013-04-06

    ej medlem längre
om än i pergament..så fint
2013-04-05

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2013-04-05

    ej medlem längre
Lite som en vacker psalm :) !!!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP