Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt av min dotter 5 år


Vendelas dikt III

Nina

du är vacker som en blomma

jag gillar dig mest

du är fin som en blomma

jag gillar dig mest

jag älskar dig så mycket

så du är fin

som ett hjärta

som är upp och ner

 

du luktar som en hel blomma




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-05 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fin gillas
2013-04-06

    ej medlem längre
underbar!
2013-04-05

  Lena Själsöga Keijser
ser henne skutta
2013-04-05

    ej medlem längre
Lite hiphopstuk på det..väldigt fin
kärlek till mamma låter det som !!!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP