Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlblomma

Se nu

se hur pärlor blommar

 

 

nu

i vårens sol

 

vår

 

ja se en pärlblomma

ler i dikeskanten

 

hon viskar till mitt hjärta

 

och vet 

det som är min hemlighet

 

hon känner på nytt

av visdom 

kreativitet

 

ty en pärlblommas blommade energi

skapar fantastisk fantasi

 

pärlblomma

du talar ett klingande språk

 

 

och jag hör dig i hjärteroten

 

hon hör

hon känner en vind

 

pärlemor vandrar i vinden

hon hör hennes kling klang

som av klämtande blåklockor 

 

viskar amour 

det är kärlek i vinden

det är kärlek i solen

det är våren som älskar

 

pärlblomma

du talar av kärlek

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 18:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart ,)
2013-04-06

    maija tuori

Härliga vårkännslor ;)
2013-04-05

    ej medlem längre
Vårpoesi...njutbar!
2013-04-05

    Max Poisé
O ack denna vår!
2013-04-05

  Federico Romano
Våren är säsongen där allt blommar & ändras, vi hoppas på en fin vår..
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP