Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar 8

Änglar är så vackra

när de svävar 

omkring oss

änglar är så ljusa

så ljusa 

fyllda av kärlek

kärlek kan man

känna

Änglar är så vackra

när de älskar oss

villkorslöst

Änglar är så vackra

när de svävar 

omkring oss

änglar är så ljusa

så ljusa 

fyllda av kärlek

kärlek

 
 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckra änglar....
2013-04-06

    ej medlem längre
De är det , en tröst i det hårda livet vi
ibland ändå lever i :) !!!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP