Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så när hon älskar

Hon sjunger

änglar som ord

 

faller stjärnor

glittrar strålar

 

smärtan känns

i hennes mjukaste ord

 

hon sjunger änglar

som ord

 

ögon blickar

varma

 

stjärnljus faller

 

 

 

sol strålar skymmning

när hon dansar över fälten

 

lyser vacker

 

 

hennes hud

strålar värme

sensuell

 

 

 

viskar det är kärlek

hon vill ha

din kärlek

 

hon vill att du älskar

något världen glömt

 

hon vill känna sig

som den enda

 

du älskat har

 

Hon sjunger

änglar som ord

 

faller stjärnor

glittrar strålar

 

hon ler

 så när hon älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-06 11:18



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En kärleksdikt som känns både uttrycksfull och ren - så genomstrålad av ljus...Applåd!
2013-04-06

  Lars Hedlin
VArma vackra toner :)
2013-04-06

    ej medlem längre
En text att känna värme och glädje av.
2013-04-06

    ej medlem längre
Melodiskt och härligt !
2013-04-06

    ej medlem längre
mycket fin!
2013-04-06

  aol
så finstämt vackert vännen,
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP