Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tår

Tår

du kommer

av  kärlek

tår

t

å

r

a

r

tår

du renar

min själ

tår

f

a

l

l

e

r

tår 

du kommer

av kärlek

tår

t

å

r

a

r

tår

du helar

mitt hjärta

tår

f

a

l

l

e

r

 tår

jag älskar

som du

tår

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-06 18:00



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ordtrolleri
2013-04-07

    ej medlem längre
Du är en ordkonstnär!
2013-04-06

    ej medlem längre
så vackert!!
2013-04-06

  Lars Hedlin
VAckra rader som berör :)
2013-04-06

    ej medlem längre
fallande tårar... vilken grafik... mycket bra
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP